New In: Prada Boots

Prada Monolith leather ankle boots

Skrev ju om dessa skor för ett par veckor sedan, beställde dessa sedan den höga modellen och Bottega Veneta Bootsen jag letade på i varje butik världen förra året, haha. Så slutar det med att jag skickar tillbaka dem båda och behåller dessa. De höga kändes lite gjorda då många hade dem förra året, Veneta-bootsen kändes mer klassiska men satt inte alls bra på mig också att det finns så många ‘kopior’. Dessa ovan var kärlek vid fösta ögonkastet, så himla sköna och jag ser dem tillsammans med så många outfits. Ska inviga dem i veckan så får ni se! Kram

I wrote about these shoes some weeks ago. Bought two other pairs but they just didn’t feel right, these above was just love with first sight and I can see myself styling them in so many ways. Will show them on asap!

2 Responses to “New In: Prada Boots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *