A dip in the ocean

From my night swim this week

Hej gänget! Wow, vilken fantastisk sommar vi har haft. Vi fick verkligen till den perfekta mixen för vår familj i år. Började med Stockholmssommar, sedan tog vi ju bilen till Skåne, en sväng till Umeå och nu en sväng till det riktiga Norrland. Landat hemma i Stockholm emellanåt och haft superhärliga dagar. Har en sådan ro i själen och är så redo för höst! Även om värmen gärna får stanna ett tag till. Vi är mitt uppe i förberedelserna inför förskola med Ellie nästa vecka som känns så spännande. Vi kör båda första dagen, sedan tar nog Erik över. Jag är mycket känsligare än honom och mer stressad som person så vill verkligen inte att det ska vara något hon känner av. Uppdaterar mer om inskolning när det är dags <3 Glad att vara tillbaka här.

Wow, what a summer we have had. Just the perfect mixture for our family. I have peace in my soul and I’m ready for autumn even though the heat could stay a little longer. Hope you had an amazing summer. Happy to be back!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *