Pink Blazer Dreams

Shoes – Arket (here), Blazer – Arket (here), Bag – Stories (here), Seamless Bikershorts – Arket (here)

Jag är inte alls en person som gillar att klä mig i färg, utöver om jag väljer att bära en söt liten klänning. Men rosa har verkligen fått mig på fall denna sommar! Införskaffade en rosa baddräkt och kände kul med färg. Jag älskar ju att bära kavaj så jag tänker att näst ut kanske får bli just en rosa kavaj. Jag är lite osäker på om jag passar i just den knalliga varianten ovan men fin var den. Såg även lite annat som var fint som jag ville dela. Blivit hooked på Arket senaste månaderna! Älskar.

I’m not a person who likes color but this pink trend really got me going. I bought a pink swimsuit and felt that I’m hooked!

1 Response to “Pink Blazer Dreams”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *