Weekdays

Bloggen fick ju vara på paus förra veckan så jag tänkte göra en liten catch up! Jag var på lunch på Stallmästaregården med Alex och Sanne. Slängde på mig detta plus en teddyjacka! Jag älskar ju mellanväder då man kan blanda barbent med en varmare jacka. Men nu är det nog dags för svalare kläder! Vilket såklart också är underbart.

Because of my blog pause to make room for the black lives matter-content last week I have some catch up to do from last week! I was at lunch at Stallmästargården with Alex and Sanne. Wore this set and a teddy-jacket. I love the +- weather where you can mix bare legs with something warmer on top. But I guess it time for colder clothes now, don’t mind though. 

Nya sandaler jag kommer använda till det mesta i sommar! Speciellt fint till 90’s jeans och någon topp eller en puffig klänning – återkommer med bilder när jag bär dem. Kommer från Ducie!

New sandals that I will use a lot this summer! Especially nice to a pair of 90’s jeans and a little top or a puffy dress. From Ducie!

Ellie har fått en bokhylla! Eller ja, vi har haft den stående sedan vi flyttade in men inte borrat upp den. Men nu i veckan hade vi några “montörer” här som skruvade upp allt vi behövde hjälp med. Att läsa böcker är verkligen min och Ellies grej. Så mysigt!

Ellie got her own bookshelf! To read books is me and Ellies thing. So cozy!

Förra veckan hade vi grillpremiär av vår nya grill! Köpte en grill att ha på “eftermiddag-balkongen” och gud vad Erik njuter av att stå där i solen och grilla, haha. Underbart! Vi gjorde hemmagjorda hamburgare för ett tag sedan, underskattat. Jag och Erik har dock helt olika krav på “topping”. Jag har majonäs som dressing, ibland lite aioli, stekt lök, cheddarost och bacon. Sedan massa tillbehör på sidan. GOTT!

Last week we used our new BBQ for the first time. We made some homemade-burgers. I’m all in for mayonnaise, bacon, cheddar cheese and fried onion and a lot of sides. 

5 Responses to “Weekdays”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *