Wednesday

Hej fina ni! Hoppas ni har en underbar vecka so far. Jag njuter av sommarvädret samtidigt som jag har mycket jobb just nu, så dagarna går i ett men jag älskar det. Lagom stressigt på en nivå så det bara känns kul att vara lite extra produktiv.

Hi guys! Hope you have an amazing week so far. I enjoy the summer weather at the same time as I have a lot of work right now, so the days just goes in one but I love it. Perfectly stressful on a level that it just feels fun to be a little extra productive. 

Jag har sagt till mig själv att jag måste börja prioritera att läsa och minst två böcker ska jag hinna med under semestern (kommer göra som förra året att ha juli rätt off). Just nu är det lite svårt att hitta tiden då vi har Ellie hemma och mycket jobb, men jag ska absolut få in det som vana när hon somnat istället för att slö-titta på mobilen. Har jag tid att kolla TikTok har jag tid att läsa en bok, haha. Just nu läser jag “12 rules of life” och nästa blir Make Your Bed.

I said to myself that I need to start prioritize to read at least two books during my summer vacay. Right now it’s a bit hard to find the time when we have Ellie home and a lot of work, but I need to get it in my routine when she’s asleep instead of just doing nothing on my phone. If I have time to watch TikTok I have time to read a book, lol. Now I’m reading “12 rules of life” and the next one will be “Make Your Bed”. 

Beställde hem lite loungewear/underkläder från Skims och wow, så himla bekväma. Blev dock rätt pricy då det tillkommer tull etc, så får hoppas dom håller länge. Älskar denna färgen “bone”.

Did order some loungewear/underwear from Skims and wow, so comfortable. It became a bit pricy though because of the taxes so I hope the quality is good. Love this color “bone”. 

Kenza har ju släppt en produkt med Rapunzel, ett “hårband” med hårförlängning för den som bara vill ha lite extra fyllighet! Kändes som någonting för mig och jag är så taggad på att prova det. Vill använda det tillsammans med Airwrap från Dyson, tror det kan bli riktigt fint.

Kenza just released a new product in collaboration with Rapunzel, the “sleek hairband” with extensions for the one who only want a little bit of thickness! Felt like something for me and I’m so excited to try it out. I want to use it together with my Airwrap from Dyson, I think it will look really good. 

5 Responses to “Wednesday”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *