New Sofa

From Normann Copenhagen


Nu har vi
äntligen fått vår soffa! Tyget var ju som jag skrev förut lite mörkare än vi trodde, MEN det var typ ödet. Denna passade så bra och om inte annat mycket mer praktisk färg. Den är ljus greige skulle jag säga, inte ljusbeige men inte heller ljusgrå dvs. Soffa var det absolut svåraste för oss då vi ville ha en lite mer steril soffa, ingen som gav för mjukt intryck om ni förstår. Samtidigt ville vi att den skulle vara mysig! Inte det lättaste ska jag säga er, men denna blev perfekt. Den bredare och djupare modulen är nästan som en lite säng, haha. Sitter och bloggar därifrån i detta nu! Så på väggen ni ser kommer vi alltså ha den svarta vägglampan på Flos som jag skrev om tidigare och över bordet kommer vi ha en superfin målning i vitt.

Now we finally got our couch! The fabric was a little bit darker than I thought but that was destiny for sure. It did fit so well and if not it’s way more pracitcal than a lighter one. The color is a light greige one! I think the sofa was our hardest decision. We wanted a more steril sofa but still wanted it to be cozy. Not the most easy thing I will say! But this one was just perfect, the wider modul is like a little bed, lol. On the wall that you can see now, we will have the black wall lamp from Flos that I wrote about before and over the table we will have a big white painting. 

3 Responses to “New Sofa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *