Fronting The Latest Gina Mini Campaign

In paid collaboration with Gina Tricot

Check out the campaign here


Nu är resultatet
av plåtningen vi gjorde för ett par veckor sedan med Gina Tricot ute! Så himla roligt vi hade och kul att få ha kvar det i form av bilder. Jag tänker att jag gör ett litet inlägg med mina favoriter från kollektionen sedan men sålänge får ni 15% off på hela kollektionen via den här länken. Kram!

The result of the shoot we did with Gina Tricot is out! We had so much fun and I’m so happy that we will have photos like this looking back to in future. I’m about to do a post with my favorites from the collection but for now I just want to let you know that you get 15% off at the whole collection at this link. Xx

7 Responses to “Fronting The Latest Gina Mini Campaign”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *