From The Week

– This Post Contain Adlinks –

Ingen bättre känsla kläd-mässigt än att ta fram skinnpajen!
No better feeling clothing wise to bring on the leather jacket. 

Äntligen hittat en ögonprodukt helt i min smak. Här snackar vi DJUP återfuktning, konsistensen är som en olja som tränger in i huden runt ögonen och bara fyller ut fina linjer och tar bort mörka ringar. WOW! Mina torra partier försvann efter två dagar. Som jag kämpat! Ni hittar den här (adlink).

Finally found an eye product of my taste! Here we talking. DEEP moisturizing, the texture is similar to an oil that just absorb in the skin around your eyes and fill the fine lines and make the dark circles to disappear. WOW! My dry spots around my eyes were gone just two days. You find it here (adlink)

Beställde lite nytt till Ellie från Zara! Älskar sweatshirts till henne och dessa jeans var så fina och förhoppningsvis så bekväma som dom ser ut. Lite 90-tals feeling på denna.

Ordered some new things to Ellie from Zara! Love to dress her in cute sweatshirts and these jeans were so nice and hopefully as comfy as they look! A little 90’s feeling.

En ny favorit side-dish här hemma! Haft det till grillat två gånger och herregud så gott tillbehör. Extremt enkelt dessutom! Skär spetskål i skivor, ringa över olivolja och lite salt och strö över pinjenötter. Stoppa in i ugnen ca 10 minuter på 200 grader och ta ut. Släng på lite färdig pesto och honung och kör in dom ca 5 minuter till eller när dom fått lagom färg.

10 Responses to “From The Week”

 • Emelie says:

  Cool outfit på Ellie! 🙂

 • Gah, sådan spetskål ska jag ABSOLUT göra till morgondagens plockmiddag!!!

  http://johannagrahn.se

 • Elin says:

  Hejsan!
  Vet du om man kan ha denna produkt på ögonlocket?
  Har extremt torra ögonlock med en känsla av ”hängande” skinn. Behöver en produkt som hjälper mig med detta.

  /Elin

 • Lite anonym (på grund av ämnet) says:

  Åh jag måste bara skriva om senaste podden 🙂 jag har en dotter född mars 2018 också och nu äntligen är vi gravida på nytt. Meeeeen den ägglossningsvärk du beskrev haha alltså jag har varit lika drabbad. Magsmärta från hell! Månaden nu när det tog sig spydde jag(?) oklart om det var smärtan eller matförgiftning.. men med ägglossningstest märkte jag att smärtan kommer efter, så ligger man bara innan så kan man bli gravid 🙂 för nej, det är sjukt osexigt att behöva ligga när man har ont! Hoppas ni också har ett syskon på väg snart ❤️ Älskar att följa ert liv

 • Linnea says:

  Kan inte du snälla visa lite sommar-inspo klädmässigt? Hur du kommer klä dig i sommar och vad man bör satsa på?
  Kram!!

 • Rebecka says:

  Jättefina barnkläder! Kul när inte allt är vitt eller svart 🙂 riktigt härlig 90-talsfeeling!

 • Sofia says:

  var är spegeln från? ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *