New In: Two New

– This post contain Adlinks (paid links) – 

Shoes – Here, Bag – Here

 

Gick in på Asos idag och klickade (klickklickklick – poddisar vet) hem dessa. Jag är all in inredning nu så detta blev det första jag unnat mig i ‘kläd’väg på ett tag! Jag har ju som ni vet suktat efter pouch-väskan från Bottega Veneta ett bra tag, men testade den i Miami och just den jag provade och den enda dom hade inne (olika från väska till väska förstod jag det som dock) kändes väldigt osymmetrisk och skev så bestämde mig för att avvakta. Och jag vet inte, i dessa tider så kändes en ny väska för så pass mycket pengar inte prioriterad alls när jag inte ens vet när jag kommer använda den för första gången? I don’t know. Men denna billigare(!) variant kändes mer lockande tillsammans med en liten Bottega look-a-like sko, lol. Budget Vickan is back tydligen, haha älskar.

Visited Asos today and ordered these two pieces! I’m all in for interior right now so this is the first time I buy for myself in a while. I have as you know been wanting to buy the pouch bag from Bottega Veneta and I was about to buy it when we were in Miami. I tried it in store and the only one that they had were just so odd in its fit so I decided to wait. Then the Corona-wave came and to be honest I don’t feel it’s the right time to buy a new bag for that amount of money when I don’t even know when I will wear it for the first time. I don’t know.. But this cheaper(!) one felt more inviting together with a Bottega look-a-like boot, lol. Budget Vic is back apparently, lol love it.

7 Responses to “New In: Two New”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *