Lamps for our new apartment


1. Foscarini – Gregg Grande Pendel  2. Flos 265 wall lamp 3. New Works – Kizu table lamp  4. Flos – IC Lights S2

 

Gud, det har varit så rörigt med inredningen för vårt hem i mitt huvud så när allt var bestämt ville jag bara lägga det åt sidan, haha. MEN nu börjar lite beställningar komma så nu känns det så roligt! Så här ska jag dela med mig. Detta blev våra val av lampor till lägenheten hittills. Taklampan längst upp har vi med från den förra lägenheten, jag älskar verkligen den lampan. Den kommer vi ha mitt i det stora rummet! Ville verkligen ha en vägglampa då vi kommer ha en stor vägg som i princip kommer vara helt tom i det stora rummet. Bordslampan i marmor kommer få stå på nattduksbordet och i taket kommer en av mina dröm-lampor från Flos hänga. Gud vad vi hade beslutsångest om storlek och färg på metallen på den ska jag säga er! Men tror detta blir bra. Nu velar jag mellan två olika för vår skänk i vardagsrummet.

It’s been so much will all the interior for the apartment so when I had everything ordered I just wanted to put it aside. But now things are coming so now everything feel so much fun! So I’ll share it with you. These are our choices for the lamps for the apartment! The first one will hang in the middle of the big room. And the wall lamp will be at the big wall which will be “empty” in the big room as well. The other two is for the bedroom!

5 Responses to “Lamps for our new apartment”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *