Pick Of Today: Tweed Set

Find it here


Hej på er! Flera av
er frågar om tips på jackor och looks att köra på i höst. Ska jag vara helt ärlig har jag inte alls haft någon större tanke på det mer än att införskaffa en riktigt skön och varm jacka som jag kommer bära tillsammans med mina Inukii. Inte jätteinspirerande kanske, haha! MEN nästa vecka åker vi till Paris och då ska vi fota lite höst. Gjorde en ordentlig beställning från Zara för ett tag sedan (dom har så galet mycket fint nu) och detta är en av sakerna. Jag kommer köra rätt mycket oversized och “rockigt” i höst/vinter. Lösare skinnbyxor, breda axlar, kängor, grova textiler (tweed tex som detta ovan), polo och mycket svart i olika material.

Hi guys! Many of you asked me about what to wear this autumn/winter. To be complete honest I haven’t really thought much about it, more than getting a warm and comfy jacket to wear with my Inukii-boots, lol. Not that inspiring! BUT next week we’re off to Paris and then we will shoot some autumn-looks. Made a big order from Zara a while ago (they have so much nice things right now) and this is one of the things. I will go all in on oversized looks and a little grungy. Looser leather trousers, wide shoulders, lace up boots, thick fabrics, turtlenecks and just a lot of black in different materials. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *