Livingroom

Adlinks: Couch – Here, Table – Here, Chair – Here

Två snabba bilder från vårt vardasrum under re-make! Bilderna blev av någon anledning helt gul/röda så bortse från det. I alla fall, nu har vi äntligen fått i ordning någorlunda. Älskar möblerna! Vill bara byta ut krukorna på pedistalerna till några mer passande i keramik. Vi tog i alla fall bort mattan och allt känns så mycket bättre. Ska göra en omröstning sen på story, med eller utan, haha. Testade även med en annan färg på gardinerna, men det tog typ bort allt härligt ljus så vi skippade dem med. I krukan där vi har trädet ska vi i alla fall ha en julgran när det är dags. Mysigt va! Aja ville bara dela liten update, tycker det blev så bra. Kram!

Two quick photos from our livinroom during the re-make! The pictures turned out superyellow but besides that you get a little look on our livingroom-situation. I love the furnitures! Just wanna add some ceramic vases our statue on the pedistals. We took the rug away and it was such a relief, this was so much better. And the best part is that we will change the tree in the pot to a christmas tree when it’s time. So cozy! However, just wanted to give you a quick update. Love the result! Xx

3 Responses to “Livingroom”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *