Selfies.

We had this amazing walk in NYC and I was like, stop we need to catch the moment with a selfie (lol)

Hej på er! Så grått utomhus och jag blir så påverkad, det är så galet då mitt mindset ändras helt när det är mörkt och ruskigt. Har alltså lite jobbigare dagar men på lördag ser det ut att bli sol så fokus på lördag, haha. Nämen skämt å sido, vi har rätt mkt att ta tag i här hemma så det passar faktiskt himla bra även om energin tryter. Bara att köra! Idag hann jag också med en supermysig lunch med Kappahl och efter det gjorde jag och Erik lite snabba ärenden i stan. Åt rester till middag, ska bocka av lite jobb innan vi ska se en serie vi börjat följa “Innan vi dör” på Viaplay. Bara sett ett avsnitt än men verkar lovande! KRAM

Hi guys! The weather is so gray and as I wrote before it really affects me. So strange that my mindset became a complete different one. I have some bad days but on saturday it will be sun so focus on saturday! Lol. No but seriously we have so much to do here at home so it actually feels good with some rain outside even if I don’t have so much energy. Today I went to an event with Kappahl and after that me and Erik made some quick errands in the city. Had left overs for dinner and I will do some work now before we will continue watching a Swedish serie. Xx

9 Responses to “Selfies.”

 • Hanna says:

  Är det verkligen bra att låta Ellie äta så mycket chips aom hon gör? Och dessutom till frukost?!

  • victoriatornegren says:

   svar: Haha, hon äter inte så mycket chips och framförallt inte till frukost! Hon får smaka några under semestern 🙂 Och skulle aldrig ersätta chips mot en måltid.

 • Frida says:

  Kommenterar nästan aldrig, men eftersom det är en så grå och regnig dag så tänkte jag att du kanske behöver lite pepp! Vill bara säga att jag älskar din blogg (och er podd) och får alltid en härlig känsla oavsett vad du skriver om. Den är liksom så mysig med både högt och lågt blandat. Hoppas du kommer fortsätta blogga i många år till!

  Och förresten, Ellie- hur söt får man bli?!!! 😍😍😍😍😍

 • lissel says:

  Ingen människa mår bra under 17 grader haha eller hur var det? Jag är fan beredd på att hålla med men ändå bor man här 12 månader om året ..??

 • Elin says:

  Hej! Dina bilder på insta är ju väldigt lika varandra även fast ni är i olika städer. På de flesta ser man ju inte så mycket av staden. Går det inte att ta dina bilder i Stockholm? Tänker på att ni brukar resa för att fota content. Du kanske kan försöka bli inspirerad av den stad du bor i och ta snygga bilder på olika platser här istället! Skulle säkert bli skitsnyggt 🙂

 • Penny says:

  Så fina ni är, 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *