+/- W. 41

Så underbart mysigt vi haft det här i Frankrike, men idag åker vi hem! Blev perfekt med fyra dagar här. Två skuggiga dagar då vi jobbat och två soliga då vi tagit det lite lugnare och låtit Ellie få vår fokus. Fler bilder kommer som sagt och stories på Instagram kommer lite i efterhand, hehe.

Vi har åkt en hel del bil, till och från Cannes och till och från St.Tropez och peppar peppar, men Ellie har inte spytt en enda gång. Måste vara den framåtvända bilstolen? (Därför vi vågade oss iväg lite mer än planerat, kul). Kan tala om för er att det inte är harmoniskt att åka bil (som jag annars älskar) med ett barn som blir åksjukt. Man sitter på helspänn hela tiden och så hemskt att se sitt lilla barn må så dåligt och hon blir verkligen så ledsen när hon spyr.

Nu när vi kommer hem ska vi vara hemma ett par veckor minst och det känns så himla skönt. Vi hade ju egentligen inte planerat att åka iväg så tight efter New York så hann typ inte helt ladda mina hemma-batterier, haha.

Alex har äntligen gått ut med sin graviditet! Så kul att Ellie ska få en kusin till och jag ska bli moster igen. Underbart! Får man bebisgos men slipper resten 😉

Har haft lite hemlängtan denna resa. Som jag skrev ovan hann jag inte riktigt ladda hemma-batterierna! Längtar till lite mer rutiner, bra mat (maten är så extremt dålig här och jag är lite stressad över att jag inte får i mig tillräckligt då jag tappade rätt mkt aptit i NYC med min magkatarr) och vakna upp i frisk luft. Vi har inte fått till AC’n en enda natt.. Antingen vaknat av svinkallt eller stängt av den och vaknat i världens torraste rum. Ni vet då ögonen typ svider och munnen känns helt uttorkad typ, haha. Hatar att vakna så!

Även om jag älskar (faktiskt!!) att skapa material till mina kanaler så är det lite mentalt påfrestande. Det är alltid lite underliggande stress, framförallt på sånna resor jag och Erik ofta gör när vi går all in för att sedan kunna leva lite Svensson-liv hemma. Man kan ju såklart lägga upp det annorlunda men vi har ändå kommit fram till att det passar oss bäst att göra såhär just nu. Skilja på jobb och privatliv för att undvika för mkt prestationsångest och stress i sin vardag, samt kunna vara ännu mer närvarande med Ellie som inte går föris.

Ellie har fått sånna extrema bett här borta. Ser ut som vätskefyllda myggbett typ.. På händerna och fötterna. Jag var tvungen att googla på en gång när jag såg dem och tydligen är det vanligt att få bett här borta som man reagerar på. Vi var i alla fall på apoteket idag och fick med oss en bra salva. Hoppas dom försvinner snart, annars får vi kolla upp i Sverige.

6 Responses to “+/- W. 41”

 • Linn Lissel says:

  MYSIGT med frankrike, lyllos ellie som får hänga med på så mycket och bli så världsvan :D!

 • P says:

  Detta är verkligen inte menat som något drygt, men låter lite så hur jag än formulerar det 😳 Känns inte tillrättavisade perfekta resebilder lite trött nu? Jag själv (och många runt mig) bläddrar förbi alla såna och om det lägger en stress hos dig känns det inte värt? Eller är det där alla pengar ligger ännu? Du är mer kul än så!

  • P says:

   Hoppas du tar kommentaren rätt!

  • Astrid says:

   Håller veeeerkligen med! Känns som att du tycker det är viktigare att din instagram är “perfekt” än vad dina följare gör! Man vill ju följa dig för att man gillar dig liksom. Sen tycker jag det känns ännu mindre aktuellt med tanke på klimatet och era flygvanor. Man BEHÖVER INTE flyga till andra sidan jorden för att fota content.

   • victoriatornegren says:

    svar: Haha, jag hör er och förstår vad ni menar 🙂 Roligt att ni vill ha mer “personligt” och ska absolut tänka på hur jag ska kunna förmedla det i mitt flöde också <3

  • victoriatornegren says:

   svar: Jag skulle ändå säga att jag har rätt bra koll på vad som engagerar och inte 🙂 Och jag har full respekt för att mitt content kanske inte är det som “likeas” av det större publiken just nu. Men mitt syfte med min kanal är inte att lägga ut det som engagerar bäst hela tiden. Jag vill skapa en portfolio som går hand i hand med mitt varumärke och det jag vill representera för företag. Det materialet som engagerar mina följare allra mest är t.ex bilder på Ellie och kanske en bikinibild, men det talar emot både mina principer och det varumärke jag vill representera (sen får alla andra göra precis som dom vill). Självklart är poängen engagemang på kanaler också men det är så svårt med dagens algoritm så för nu håller jag mig till att publicera sådant jag står för och känner mig bekväm med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *