Brooklyn Day 3

Igår lämnade vi Williamsburgg men hann strosa runt lite innan det var dags att åka! Älskar verkligen viben där. Helt annan än här i SoHo! Som ja skrev innan tycker jag det är perfekt att kombinera boenden. Vi hann dock inte besöka en av våra favoritställen där, Five Leaves, så vi tänkte åka tillbaka dit imorgon för en frukost/lunch.

Yesterday we left Williamsburg but had time to walk around a bit before it was time to go. I really love the vibe there! A total different feeling than in SoHo. Like I did write before, I think it’s perfect to mix hotels in SoHo & Brooklyn. We didn’t have time to visit one of our favorite spots (Five Leaves) though so we’re going back tomorrow for a breakfast/lunch.

Älskar alla små pizza-ställen här där man köper någon slize. Joe’s pizza hamnade vi på av en slump första gången vi var här tillsammans för jag vet inte hur många år sen! Så det är alltid lite nostalgiskt och nästan pirrigt att köpa en slize där, haha. Älskar det.

Love all these small pizza-places in NYC where you can buy just one or two slizes. We bought one from Joe’s for the first time when we were here together years ago. So it’s always a  bit nostalgic to buy pizza there. Love it!

Ett ställe vi åt frukost på i Williamsburg var Egg Shop som vi fått mycket rekommendationer om! Det var faktiskt riktigt bra. Glömde såklart ta bild på maten men jag åt en supergod french toast med sirap och Erik en Avocadomacka med fetaost. Beställde även in typ friterade donut-bollar som var HELT magiska.

One place we had breakfast at in Williamsburg was Egg Shop which a lot of people had told us about. It was actually really good! Of course I forgot to take a photo of the food but I took a really nice french toast and Erik an avocado toast with feta cheese. Also ordered some fried donut-balls which was a-m-aaa-z-i-n-g.

Och bara en bild på denna lilla goding! Ville ta en bild när hon satt på stolen men Erik tyckte det var en dålig idé så han ville hålla i henne, haha. Jaja, världens sötaste är hon i alla fall!

And a picture on this cute little face! Just wanted to take a picture when she sat on the chair but Erik didn’t think that was a good idea so he wanted to hold her, well she’s the cutest.

13 Responses to “Brooklyn Day 3”

 • Sanna says:

  Hej! Jag vet inte om jag har missat det inlägget men gör ni något särskilt i New York? Är ni där på semester eller är det jobb som gäller? Hoppas ni har det superbra! Kram

  • victoriatornegren says:

   svar: Ja, vi är här för att skapa material till våra kanaler 🙂 Fota samarbeten mm. Mina blogginlägg är lite behind the scene, haha.

 • Sarah says:

  Haha åh, hänglsebyxorna och kängorna… Ellie måste vara världens coolaste unge. 🙂

 • Men så söta skor hon har haha <3

 • Kildu says:

  Ellie gets cuter every day! I love seeing pics of her. 😀

 • Anna says:

  Vi ska resa till NY med vår son som är exakt lika gammal som er lilla tjej, om några veckor. Jag är så himla nervös för att jetlagen kommer vända upp och ner på alla rutiner och sovtider och att vi bara kommer vara vakna på nätterna och vår son bara kommer vara en grinolle på dagarna. Hur gör ni med sovtider och rutiner när det blir sån tidsskillnad?

  • victoriatornegren says:

   svar: Första två nätterna vaknade hon alldeles för tidigt, men sen vände det 🙂 Men ja.. jetlag Ellie var framme där i början, grinellie. Men vi slår aldrig över helt till lokal tid (så hon somnar tidigare än hemma när vi är här) och vi gör detsamma. Så det blir tidiga mornar och tidiga kvällar för hela familjen. Man tänjer ju dock på det succesivt, haha. Men jag har själv lagt mig vid 7-8 nästan varje kväll så hennes tidiga mornar har inte känts lika kämpiga och framförallt kommer vi ha tillbaka det när vi är hemma igen!

 • Emelie says:

  Sista bilden!!! jag smälter så söt hon är <3

 • Lillie says:

  Hon är så sjukt gullig med sitt vita hår och busiga leende. Inte för att utseendet det viktigaste såklart :-p, men vilken tur som får guldbrun solbränna med så ljust hår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *