Wishlist: Prada Monolith Shoes

Prada Monolith

Många frågar om skor inför vintern. Dessa är mina absoluta drömskor! Såg dem först när de kom in på Mytheresa, hann knappt fundera innan de blev slutsålda i min storlek. Såklart vill man ha dem ännu mer då, haha! Såg dem även sko nr 1 på en tjej här i NYC och de är så extremt fina på. Var inne i butiken idag men tyvärr slut även där! Hade velat prova i alla fall. Blir det inte dessa kommer jag köra på någon liknande variant! Rejäl sula och högre skaft.

A lot of you ask about shoes for the winter and these are my absolute dream shoes right now. I saw them when they got in stock at Mytheresa but I didn’t even have time to think about it before they sold out in my size. And of course you want them even more then.. Saw the first pair on a girl here in NYC and they’re so nice, my god. I visited the store today but they were sold out, I wanted to try them on. But If I wont buy these, I’ll buy something similar with a grooved sole.

4 Responses to “Wishlist: Prada Monolith Shoes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *