Nyc Day 1

Första vi gjorde när vi vaknade upp i NYC var att ta på oss bekväma kläder och gå till Doughnut Plant. Vi är helt besatta av deras donuts och det är ett måste för oss när vi är här. Deras Vanilla Bean och mjölk fick bli vår frukost!

First thing we did when we woke up here in NYC was to put on some comfy clothes and head over to Doughnut Plant. We’re obessed over their donuts and they’re just a have to when we are here. Their Vanilla Bean and a can of milk was our brekfast!

Sedan tog vi oss en islatte på Joe och strosade in mer mot SoHo. Vårt hotell ligger i East Village nämligen så tar ca 15-20 att gå. Älskar NYC på morgonen då det inte är allt för mycket folk uppe. Så när klockan var runt 10.30 gick vi tillbaka mot hotellet, Ellie tog en liten nap och vi jobbade bort lite på rummet när hon sov.

Then we took an ice latte at Joe and walked around in SoHo. Our hotel is in East Village so it take around 15-20 minutes to walk. Love NYC on the morning when it’s not so many people awake! So when the clock was about 10.30 we went back to the hotel, Ellie had a nap and we did some work at the room when she was asleep.

Sedan gick vi för att äta lunch på ett av våra favoritställen “Bar Pitti”. Deras pasta är magi! Glömmer alltid vad den heter dock så får alltid visa bild i telefonen, haha.

Then we went for lunch to one of our favorite places called “Bar Pitti”. Their pasta is magic! I always forget the name of it though so I always have to show them a picture, lol.                              

Sedan avslutade vi dagen med ett bad jag och Ellie. Utnyttjar verkligen att vi har badkar på hotellen! Ellie älskar att bada och vi har ju inget hemma. Brukar lägga en handduk i botten så hon inte halkar runt och typ någon kopp som håller fast.

Then we ended the day with a bath me and Ellie. We really use the fact that we have a bathtub at the hotel. Ellie love to bath and we doesn’t have one at home. I use to lie an towel at the bottom and some cup to hold it so she doesn’t slip.

1 Response to “Nyc Day 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *