New In: This Seasons Jacket

Find it here

Äntligen! Blev så himla glad när ja såg att Stories tagit in denna i svart. Hur JAG känns inte denna? Älskar. Exakt en sån här jacka letade jag efter hela förra hösten och vintern. En riktig klassiker som man kan slänga på till allt! Till riktigt kalla dagar funkar den kanske inte men jag tycker den är fin med en svart hoodie under också eller något stickat/polo. Finns även i en jättefin beige färg.

Finally! I got so happy when I saw that Stories had this one in black. How ME is this? Love it. Exactly a jacket like this I was looking for last year. A classic jacket to wear with everything! I don’t know if it works to supercold days but then you can add some extra layers. They also had it in an amazing sand color!

1 Response to “New In: This Seasons Jacket”

  • Matilda says:

    Åh vad fin!! Vilken storlek tog du? Jag vill beställa den beiga men blir osäker på storleken när det även fanns 32, normalt har jag 34!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *