Ellie 1,5 control.

11,108 kg & 83cm  


Igår var vi
med denna lilla rackaren på hennes 1,5 års kontroll, precis på dagen. Vi hade ingen större koll på vad de skulle kika på mer än att ge vaccin, men hon fick bland annat bygga torn och måla (Ellies absoluta favoritsaker att göra). Hon vägdes, mättes och vi fick svara på lite frågor. Kan inte förstå att inte för så länge sen låg hon ner där i samma våg och den kändes så stor. Nu ser hon lite ut som Dumbo på den, haha. Min mobil kraschade ju som sagt så har inga bilder från den tiden men jag kommer ihåg det så väl.

Vi är så stolta över vår lilla tjej, vad har vi gjort för att förtjäna världens bästa barn? (hehe)

Yesterday we were at Ellies 1,5 year old control, exatcly on the day. We didn’t really know what they would do or ask besides taking the vaccin. But she got to build some towers and paint! Her two favorite things. She weighed and measured and we got to answer some questions. Can’t believe it wasn’t that long ago she was lying down on that exact scale and it felt so big. Now she was more like Dumbo sitting on it, lol. My phone crashed so I don’t have any pictures from then but I remember it so well.

We are so proud over our little girl, what have we done to deserve the best baby in the whole world? (lol)

5 Responses to “Ellie 1,5 control.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *