Venice Day 1

Först åkte vi från flygplatsen i en båttaxi till hotellet. Hotellet låg på en egen liten ö och var så himla fint! Där tog vi en lunch innan vi inväntade resten av gänget. Jag körde på en spaghetti vongole! Aldrig ätit det förut men fick höra att denna var typ den bästa i Venedig så testade. Skitgott! Även om jag älskar pasta med sås 😉

First we were off from the airport in a boat taxi to the hotel. Our hotel was on an own little island, so beautiful. We took a lunch over there before we waited for the other ones to arrive. I had a spagetti vongole! Never tasted that before but it was acutally really nice, even though I prefer a creamy pasta 😉 

Efter lunchen hade vi fitting och sedan free time, så jag och Petra som jag reste med från Sverige (jobbar för kicks PR) bestämde oss för att åka in till “stan” då vi ändå skulle in för middag senare på kvällen. Jag hade på mig denna underbart sköna klänning från Zara och klackar och väska från Jimmy Choo.

After the lunch we had fitting and then free time before dinner. So me and the girl I was traveling with from Sweden decided us to take a boat into to city before dinner. I had this supercomfy dress on from Zara and heels and bag from Jimmy Choo.

Sedan var det dags för middag på Acquapazza! Vi kom lite innan dom andra så vi satte oss och tog ett glas bubbel i solnedgången.

Then it was time for dinner at Acquapazza! We came there a bit earlier than the others so we took a glas of prosecco in the sunset.

Förövrigt fått många frågor om färgen på mina läppar i Venedig. Det är Armani Beautys 400-färg som finns i massa olika former, stift och glans. Bar det denna kväll och också på röda mattan!

Got some questions about the color on my lips and it’s Armani Beautys color 400 which they have in both gloss and stick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *