+/- W.34

Alltså SÅ fantastiskt att sommaren kom tillbaka. Den försvann alldeles för hastigt! Även om jag var redo för hösten tackar man inte nej till några fler sommardagar. Idag var vi på stranden då tempen visade 30 grader. Det ser ut att bli minst lika fint imorgon och onsdag så vi kommer köra strandhäng efter/innan/mellan jobb, haha.

Även om jag sett framemot resan till Venedig supermycket så skrev jag ju att det kändes jobbigt att åka till en plats helt själv från Sverige, då jag i princip alltid haft någon med mig. Så på Alice Maybelline event förra veckan så kommer en tjej fram och säger att hon måste ju hälsa för att vi ska åka tillsammans. En Make Up-artist. Jag blev SÅ glad!

Nu har vi alla hotell bokade inför New York. Alltid lite stressfaktor att pussla ihop! Vart vill man bo, hur länge, när finns det rum tillgängliga och inte. Vi blir där i 12 dagar och kommer bo på tre olika hotell. Ett i lower east, ett i SoHo och ett i Brooklyn. Känns som en bra blandning! Det sista i Soho bor vi på i nästan en vecka så det känns härligt.

Vi har sett klart Manhunter säsong 2, så mycket bättre än första säsongen. Längtar efter nästa!!!

Herregud vad jag märkt att min kropp säger ifrån! Jag känner liksom noll sug på kebab och godis i skrivande stund, när hände det senast? Så extremt tråkigt, haha. Älskar ju sånt. Får helt enkelt lyssna på kroppen och äta mer grönt och mindre socker.

Jag var ju på vårdcentralen för mina nässelutslag och jag skulle testa en “kur” på en vecka. Om nässelutslagen fortfarande skulle komma tillbaka efter det måste jag göra en utredning på ev allergi. Trodde verkligen dom var borta men nu igår kom det tillbaka litegrann..

La ut mina Céline Madame Boots för försäljning pga använt för lite men så har jag sådan beslutsångest nu när flera vill köpa att jag ska ångra mig i vinter. Värsta tänkbara att sälja något och ångra det! Typiskt så om flera jag inspireras av skulle fortsätta bära dem och jag bara.. vad har jag gjort… Sån ytlig grej att ha ångest över, haha.

11 Responses to “+/- W.34”

 • Sara says:

  Hej! Jag och min sambo har börjat prata om att ev åka till Nwe york i vår, vore superkul om du ville skriva ett inlägg med tips på hotell, restauranger osv. 😍

 • Sofie says:

  Håller med om att det är skönt att sommaren inte var helt över. ^^

 • Fia says:

  Var på kroppen får du nässelutslag? Jag får av värme, utslag på handleder och fötter. Kliar ngt fruktansvärt. Små, små utslag som liksom bildar en matta. Tavegyl är det enda som lindrar lite iaf. Har även ispack, Alsolsprit/gel.

  • victoriatornegren says:

   svar: Överallt! STORA. Jag tar receptfria allergitabletter från apoteket, då är allt stabilt 🙂

 • Isabelle says:

  Hej! Vilka hotell har ni bokat? Behöver lite tips:-). Förresten, sluta inte blogga! Älskar eran podd, även när allt inte är jätte positivt, så befriande och igenkännande på något sätt. Typ ända podden som inte ger en prestationsångest😅.. Man ska ju inte jämföra men kan inte låta bli, när jag sätter på Vanessa och Rebeckas podd är det ända man hör en jävla massa pengar, lyx och kändisar typ. Och inget av det spelar ju någon roll i livet egentligen.. Är så lätt att bli påverkad även om man tror att man är ”hårdhudad” hehe. Så tack för det!

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, tack för din kommentar <3 Vad roligt att du uppskattar podden, blir SÅ glad. Vi har bokat NoMo Soho, Ludlow och The Williamsburg Hotel 🙂

 • Madeleine says:

  Du vill inte sälja din svarta Balenciaga hoodie?😇
  Den är, i mina ögon, helt perfekt. Men livet säger just nu tyvärr stop för den i fullpris 😔
  Puss o kram!

 • Charlotte says:

  Jag har också nässelutslag! Mina heter fysikalisk utikaria, demografism. Googla på det och se om det stämmer på dig! Antihistamin är det enda som hjälper! Hoppas det blir bättre för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *