Hair Dresser

Äntligen dags för ett besök på Michael och frisörerna igen. Så glad att jag hittade denna salong! Hittade den genom Instagram där jag tyckte att dom la upp så fina resultat-bilder. Matchar min “stil” och behov kring hår så himla bra.

Finally time for a visit at Michael and the hairdressers again. So happy I found this salon! Matches my style and needs when it comes to my hair so well.

Bad dem ta före och efter-bilder, haha. Älskar att se sånt, så tillfredställande! Så här har ni hur mitt hår såg ut före. Härlig utväxst och rejält solblekt(/skadat..hehe).

I asked them to take some before and after photos, lol. Love to see that, so satisfactory. I had such a outrowth and really sun bleached and a little damaged, lol. 

Och detta är efter! Hur tillfredställande? Ser och känns så himla friskare nu. Dom kör bland annat babylights och jag älskar det!

And this is after! How satisfactory? Look and feels so much fresher now. They do babylights and I love it!

Och framifrån! ÄLSKAR. Kör alltid bekväma kläder när jag är hos frisören, haha. Denna gång blev det mitt älskade set från Aim Sportswear. Haft det i typ tre dagar i rad, men igår till kängor och skinnjacka.

And from the front! LOVE it! I always go for comfy clothes when I’m at the hairdresser, lol. This time I went for my set from Aim Sportswear. I’ve been wearing it three days in a row, but yesterday to my martens and a leatherjacket.

3 Responses to “Hair Dresser”

  • Stina says:

    Så fint!! Måste också fixa mitt hår o vart taggad nu när jag såg ditt. Verkar va ett nice och bra ställe, kollade in deras hemsida men förstod inte riktigt prissättningen? Tänker att du och jag har typ lika långt hår, vad fick du betala och hur lång tid tog det för dig? Supertack för svar!

  • A says:

    Åh va fint det blev, så fräscht. Och jag hade ingen aning om att du var naturligt brunhårig, så najs att det går att få så naturligt ändå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *