Maria Nila Bleaching Concept

In collaboration with Maria Nila

The result, so pleased.

All the products. So aesthetics!

Before & After

And the icing on the cake product – the silver shot.

 

Blev så himla glad när den här förfrågan kom! Både för att jag älskar att jobba med Maria Nila, men också för deras nya produkter. Det är alltså deras nya professionella blekningskoncept som är både 100% vegansk och cruelty free. Hur magiskt? Vi fick en genomgång av produkterna innan vårt samarbete började och det var en sådan ögonöppnare. Vad vet vi egentligen om produkterna frisörerna använder i vårt hår? Jag har då aldrig blivit informerad eller frågat för den delen. Det kändes så tryggt denna gång när vi skulle testa blekningen. De har både deras “Silver Bleach” som innehåller pigment som gör hårets ton kallare direkt vid blekning och används för traditionella blekningstekniker, och sen en har de en blekning vars formula är specifikt framtagen för Balayage eller andra fri-handstekniker, när frisören målar på blekningen på delar av håret. Jag valde att göra Balayage då jag fortfarande ville behålla min mörkare botten men ändå ljusa upp längderna.

Resultatet blev magiskt! Efter själva blekningen så används en vårdande Silver Shot, en efterbehandling som ser till att vårda håret genom att sluta hårstråna som öppnat sig under blekningen vilket gör håret mjukt och lent. Silver Shoten innehåller också pigment som gör neutraliserar hårets ton vilket ger en perfekt kall ton. Det bästa är också att man får med sig en sådan Silver shot hem efter behandlingen! På så sätt kan man vårda håret på bästa sätt hemma efter behandlingen.

Om ni vill läsa mer om Maria Nilas blekningskoncept så kan ni läsa mer på Marianilableach.com

Became so happy when this collaboration came up! Both because I love working with Maria Nila but also for the products. It’s their new professional bleaching concept which is both 100% vegan and cruelty free. How amazing? We got a review of the products before the collaboration and it was such an eye opener. What do we really know about the products our hairdresser use in our hair? I’ve never got informed or asked. It felt so safe this time with the bleaching. They both have their “Silver Bleach” and the “Balayage”. I choosed the Balayage one because I still wanted to be dark in the roots. The result is amazing! After the bleaching they use a silver shot and you also get one home. 

If you want to read more about Maria Nilas bleaching concept: Marianilableach.com

4 Responses to “Maria Nila Bleaching Concept”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *