You will always be my little baby.

Me & My little angel.

 

Gick ut och tog dessa på altanen igår! Älskade barn, vi hade verkligen en så mysig första dag. Min lilla gos, hon vill bara somna i min famn nu och det är så jäkla mysigt. Stället vi bor på underlättar verkligen för mig att vara själv med barn, så bra! Idag är vi däremot inne på tredje dagen med bara en sovning och den ska tydligen vara värst och jag förstår varför. Idag har varit kämpig! En sprucken mobil bland annat. Är så nervös inför middagen då det varit på håret trötthetsmässigt de andra dagarna. Tur jag köpte lite chips tidigare idag, haha. Tror seriöst jag hade kunnat lägga henne för natten för två timmar sedan redan! Nu kör vi i alla fall sovning för natten ca 19-19.30 så vaknar hon omkring 8, sedan får hon sova på dagen kl 12, hon sover dock bara runt 1,5 timme då. Berättar mer sen när vi gett det en vecka! Kram

Took these pictures yesterday! lovely little child, we had such a cozy first day together. My little cozy angel! She just want to fall asleep in my arms now and it’s just the best. The place we are staying at really makes it so easy to be alone with a baby! Today it’s the third day for her one nap thing and they say it’s the worse.. well, I can see why. A bit nervous about the dinner later one.. So she falls asleep at 7-7.30 and wakes up around 8, then she fall asleep around 12, sleeps for about 1-2 hours. I’ll tell you more about it in a week!

5 Responses to “You will always be my little baby.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *