New in from Newbie

Some new stuff for Ellie from Newbie

Newbie hade 3 för 2 förra veckan så passade på att göra en liten beställning. Tycker dom har så himla fina kläder och accessoarer för barn! Dom får till och med mig att bli sugen på att köpa volanger och blommor till Ellie, haha. Gillar att dom har så mycket saker som matchar varandra. Köpte ett fint gräddigt set i vitt, sedan plaggen ovan plus ett par blommiga hängselbyxor också.  Till sommaren så ska hon nog få en klänning minsann! Hittade denna fina klädställning för barn också på rea från Jox (ni hittar den här). Kram!

Newbie had buy 3 for 2 last week so i made an order. I think they have such a nice clothes and accessories for the kiddos. They even get me in the mood to buy flowers and ruffles for Ellie, lol. I like that they have so much pieces that match eachother. I bought a nice creamy set, the pieces above and a pair of flowery dungarees. I might buy her a flower dress to this summer! Xx

2 Responses to “New in from Newbie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *