+/- W.13

Måste börja göra dessa listor på söndagar istället men kommer alltid något i vägen. MEN tack för er respons på inlägget om mer vardagsbilder. KUL att ni gillar idén! Nu kör vi.

Brunchen i lördags var verkligen så mysig med Alex, Janni och Mickis. Kändes väldigt härligt att påminnas om vilka fina relationer man faktiskt kan hitta via det här yrket.

Här har man gått och beskrivit sig själv som en riktigt positiv människa, men antar att det bara är mänskligt att känna sig negativ ibland. Så nu ska jag anamma goda energier. En god energi är poddar, älskar att lyssna på poddar. Kan ni inte ge mig era bästa tips på poddar som sprider bra energi?

Det är ju så jäkla trevligt att våren börjat hitta hit. Är så inspirerad av vårkläder även om jag känner att jag inte anammade vintern riktigt, haha. Har jag ens ägt en vinterjacka på sociala medier 😉 Nämen får klämma ur det sista nu så får man slänga av sig tjockjackan sen.


SÅ besviken på Let’s Dance. Vet inte om det är jag som har dålig koll men har verkligen ingen “connection” med någon av deltagarna förutom typ Magdalena Forsberg. Slutade faktiskt kolla.. Så tråkigt. Känns som att dom tagit mina fredagskvällar ifrån mig, haha.

Ellie har vaknat så fruktansvärt tidigt på slutet trots att hon somnar sent. Hon sover hela nätter (bara 9 timmar men i sträck) men vaknar istället väldigt tidigt, imorse vaknade hon 06.00.. så inte likt henne då hon varit en riktig sjusovare (som jag, hehe) ända sedan hon föddes. Fortfarande inte accepterat det och hoppas det ändras asap. Funderar på att ställa klockan mitt i natten och mata henne och se om det hjälper.

Funderar på en liten social media-detox ett par dagar, haha. Här på bloggen är det för det mesta bara positiva energier, men bland annat Instagram känns tufft just nu. Så istället för att spendera tiden där (förutom att lägga upp bilder) ska jag göra saker som får mig att känna ja, positivt.

Ellie har ju tandsprickning igen. Trodde inte att hon skulle få fler tänder på typ ett år, men jodå. Missade det först då det helt plötsligt börjar tränga igenom en tand med krona (och missar tanden just brevid de fyra nedtill hon redan har). Hon har så ont stackarn.

20 Responses to “+/- W.13”

 • J says:

  Vår son på 1 år och 9 mån har det sista halvåret vaknat 05.00, sharp 🥴 han har dock lagt sig ca kl. 19.00 sen han var liten bebis. Man får lägga sig tidigt helt enkelt, det blir oftast bättre när dom passerat två-tre år 😆

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh herre.. Vet inte hur jag psykiskt hade klarat det alltså.. eller fysiskt, hahah! Kämpa <3

 • Sanna says:

  Lika olika! Deras skratt smittar av sig 🙂

 • Alex says:

  Poddtips: Skäringer & Mannheimer. Jag skrattar oftast så jag gråter när jag lyssnar på de. Plus att de pratar om så vettiga & bra saker! Ett annat program du kan kika på fredagar är Bäst i test. Så jäkla roligt program =))

  • victoriatornegren says:

   svar: Men jaa, den måste jag ju lyssna! Verkligen, så kloka damer. Haha flera som skrivit. Ska ge det en chans 😀

 • Sofie says:

  Poddtips: monday mantra!! Sjukt pepprigt och korta avsnitt så man alltid hinner lyssna när man har tid 🙂

 • Malin says:

  Kanske är tandsprickningen som gör att hon sover sämre? Min 1-åring håller på att få tänder, hon vaknar mellan 3.30 och 5.30, så det är inte synd om dig haha 😂

  • victoriatornegren says:

   svar: Ja, något är det 🙂 Tandsprickning plus ljuset kanske! Haha allt är relativt 😉

 • Emmy says:

  Som någon annan skrev, kolla på bäst i test på fredagar istället! Såå roligt

  • victoriatornegren says:

   svar: Har av någon outgrundlig anledning lite svårt för Babben :(! Kanske ska ge det en chans ändå så kanske det ändras!!!

 • Denise says:

  Lika olika med Lisa anckarman! Deras podd är helt fantastisk och deras energi smittar verkligen av sig. Annars tycker jag Sånt är livet med Ida och Alex också är sjukt härlig att lyssna på och något man alltid får sig ett gott skratt åt.
  Och eran då, dessa 3 är definitivt mina ”må bra” poddar.

 • Julia says:

  Har en dotter i samma ålder och det är precis samma här med tidiga morgnar det senaste. Vi hängde för lite bättre så att det blir mörkare i rummet och det har faktiskt hjälpt (från att vakna ca 05-06 till iaf 06.30-7) så jag tror att det kanske delvis beror på ljuset som kommit nu. Kanske värt att testa hos er iaf?

 • Sofia says:

  ”Veckans Bläcka” med Jennie Hammar och Karin Bastin är helt underbar!

  Som någon skrev, kan vara morgonljuset som stör hennes sömn? Så är i alla fall fallet här, måste införskaffa black-out gardiner omgående…

 • Lisa says:

  Vill man skratta ihjäl sig – Adam och kompani! ÄLSKAR deras podd. Med Adam Alsing, Daniel breitholz och Vanessa Falk.

  Vår lilla(född 21 mars 2018) har också börjat vakna tidigt. Men ger henne välling vid 05 – 05:30 och då somnar hon om och sover till cirka. 7:30. Kan tillägga att det bara funkar om det är riktigt mörkt. Vi har både en mörkläggande rullgardin och mörkläggningsgardiner.

  Det är förresten vanligt att nästa tand inte kommer brevid de fyra där nere. Utan hoppar över en 🙂 Vet inte om Ellie varit hos tandläkaren än, men när vi va där med vår Ellie(haha) så fick vi en liten broschyr och där fick man se vid vilken ålder tänder kommer och ordning, på ett ungefär då.

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, tack för tips! Ja, vi gör alltid mat så fort hon vaknar men hon är för pigg och vill upp helt enkelt, haha 🙂 Ja, funkade mycket bättre när vi gjorde det mörkare. Åh, skönt att veta, vi har inte varit hos någon tandläkare. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *