Our Home: Interior Details

In collaboration with jotex

Get 20% off on Jotex with the code VICTORIA20

Lamp – Here, side table – Here, Pouf – Here

Pouf – Here

Statue – Here, Pot – Here

Sofa – Here, Rug – Here

Table – Here, Vase – Here

Some details from our livingroom

 

Tänkte att jag skulle visa lite av mina egna bilder för Jotex-samarbetet. Vi fick landa lite, flytta om, addera lite detaljer och sådant. Fick även en större matta än den vi hade under plåtningen, blev så mycket bättre. Har köpt en tv-bänk i valnöt också som jag ska visa er. Bröt av så himla bra! Hade velat ha en riktigt stor och fin tavla också, men så himla svårt att hitta. I alla fall så är vi så himla nöjda, älskar att gå in i vardagsrummet på morgonen och bara mötas av ett så ljus och fräscht rum. Ljusterapi, lol. Det här samarbetet gjorde mig så taggad på inredning, så nu vill jag bara göra om resten av lägenheten, haha. Kram!

So here is some of my “own” photos from the collaboration with Jotex. We moved some of the furnitures and added some details, small things you do to make it your own. We got a bigger rug than the one we had during the shoot, so much better. We also bought a media bench in walnut, went so well together with the other materials and colors. I want a big painting too but it so hard to find! How ever, we’re so pleased, love to walk in to our livingroom in the morning and just meet such a light and fresh room. Phototherapy, lol. This collaboration made me so excited about interior, I want to change the rest of the apartment. Best!

4 Responses to “Our Home: Interior Details”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *