+/- W.5

Jag känner mig så himla inspirerad just nu. Besökte ju Köpenhamn förra helgen och den staden inspirerar mig verkligen till max! Roligast av allt är nog inspirationen till inredning. Som en helt ny värld. Kan sitta på Pinterest i timmar.

Alltid när jag är iväg blir jag så himla “plus” på hemma-kontot, om ni förstår vad jag menar, haha. Alltså när jag varit i väg älskar jag att landa hemma och uppskattar allt. Räcker med bara en weekend borta! Så känns faktiskt riktigt bra att vara hemma ett tag nu innan en resa till solen.

Netflix har släppt två nya riktigt bra dokumentärer! Älskar dokumentärer och har typ sett dom flesta de släppt. Sett FYRE-festival och börjat se på Ted Bundy (en av de värsta seriemördarna genom tiderna). Fyre var så himla intressant, den borde ni se.

Att Ellie försöker gå så ofta nu, nu är vi uppe i två steg, haha. Min lilla stora tjej! Hon har även börjat ASgarva, när hon märker att vi skrattar. Sjukt kul. Blir varm i hjärtat när jag tänker på det.

Ellies magsjuka, herregud alltså. Som jag skrev i förra inlägget så har den tagit upp all vår fokus! Inatt fick vi dock äntligen sova en hel natt utan uppvak och även om vi fortfarande är på “minuskontot” så shit vad det gör skillnad.

Jag vill att mina kanaler ska vara mindre beroende av att resa och bara bilder på turkost vatten och vita stränder, men det är så svårt då man byggt upp följare som förväntar sig just det. Lite omotiverande när man ska försöka byta spår. Det sätter sig liksom i huvudet, men man får väl bara tro på det man gör.

Vår tid är nu har förgyllt våra kvällar ett tag nu och nu har vi bara två avsnitt kvar. Går verkligen all in med stämningen till vissa serier och känns sorgligt att det nu är end of an era. En timme för en serie är ungefär den tiden jag och Erik har tillsammans på hela dagen så därför är den timmen så viktig, haha. Får gå på ny serie-jakt. Prenumererar ju på HBO, Netflix, Viaplay och Cmore, hehe.

Nä, man kan ju inte undgå att klaga på vädret denna årstid. Mysigt med snö och ljus, men antingen är det alldeles för kallt eller för slaskigt. Går liksom inte att bli nöjd just nu, haha.

27 Responses to “+/- W.5”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *