My Birthday Gifts.

Some of my birthday gifts

 

I år hade jag så svårt att komma på någonting att önska mig, så presentkort på inredning var det som kändes smidigast. Men så fick jag två överraskningar också, en av min syster och en av Erik.  Jag la ju ut denna väska från Toteme på story för någon månad sedan och det snappade min syster upp! Blev SÅÅÅ glad. Älskar den! T-shirten är från Acne och det var efter Erik hade köpt den till sig som jag sa att jag också ville ha en. Älskar trycket och materialet, ger en nice vintage vibe!

This year I had such a hard time to come up with anything to wish for, so some giftcards was the most easy thing. But then I got two surprises too, one from my sister and one from Erik. I posted this bag from Toteme on my story for a month ago or so and my sister did put that in mind. I got SO happy! Love it. The t-shirt is from Acne and Erik actually had his on and I was like, omg I need that one. Love the print and the fabric, gives that vintage vibe.

1 Response to “My Birthday Gifts.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *