+/- W. 45

 

Jag förvånas gång på gång hur underbar Ellie är att resa med. Hade inte alls känt att jag velat resa om det inte fungerat så smidigt som det gör med henne. Hon sover i princip hela flygningen och är så lugn i vagnen när vi upptäckt nya ställen tillsammans. Så himla tacksamt!

Ellie är i ett så roligt utvecklingsstadium just nu. Kommer göra en 8-månaders update imorgon men jag älskar att hon växer och blir mer medveten. Även om det är lite mer energikrävande att hon vill klättra upp på allt så får jag en liten försmak till vad som komma skall. KUL!

Nu har vi bokat biljetter till Maldiverna. Vi trodde ju inte att det skulle bli av pga typ alla resort var fullbokade som vi ville bo på, men nu blir det en kombo-resa med Dubai och Maldiverna istället. Känns perfekt! BORT från detta gråa väder.

Jag tycker det är SÅ himla mysigt med mörker. Det gråa på dagarna får vi förbise här under plusset men jag gillar verkligen mörka kvällar. Tycker det är mysigt att promenera när det är mörkt (inte själv dock)! Får sådana julfeelings redan och känner mig så taggad på att börja baka julgodis och köpa en julgran.

 

Det här gråa vädret tar mig med “storm” (HEHE) varje år. Nämen jag blir lika chockad över hur jäkla grått det kan vara? Ständigt mörker typ. Kan inte producera material då jag är i behov av ljus. Kände mig så taggad nu när Ellie och jag är friska att visa upp lite mer från vår vardag. Men det är så grått att jag inte vet vad..

Fina lilla Ellie har haft det så himla jobbigt med tandsprickning och sedan blev hon sjuk och nu när hon äntligen är frisk då kommer två nya tänder. Herregud, haha. Hon verkar dock inte ha riktigt lika ont denna gång men 8-månaders fasen och tandsprickning blir ändå inte en superbra kombo. Och värsta med tänder uppe och nere – gnisslar tänder. Får rysningar, fy.

Åh, jag är så less på vissa konton på Instagram som jag brukar älska. Jag kan bara inte ta för photoshoppade ansikten just nu eller för sönder-stageade foton där det bara är så himla uppenbart (i princip alla bilder är ju mer eller mindre stageade såklart och jag är fan kingen på det själv så ska inte säga något egentligen), men när saker är helt utan känsla (te.x när det är en bild som går i trend) så har jag så svårt att bli inspirerad. Är mest besatt av moderelaterade konton, kanske för att det kan vara lite mer tillgjort och opersonligt men ändå inspirerande. Och konton där man får följa med folks liv lite mer på riktigt. Är en riktig sån hater just nu, haha. Hoppas det går över, jag brukar älska Instagram i alla dess former och såklart power till alla som älskar att skapa oavsett. Jag är den där bittra följaren just nu bara, haha.

Kan vi bara lägga ner allt som har med momshame att göra. Det finns många mammor här ute som driver sina bloggar och instagramprofiler för att inspirera och tipsa andra föräldrar. Jag själv tar otroligt mycket tips från andra profiler och älskar det. Jag tar med det jag tror funkar för oss och skippar det jag inte tror funkar på oss. Men aldrig har det fallit mig in att döma någon för de bitar jag inte tror fungerar för mig. Jag tycker vi ska se mammor som delar med sig som en tillgång, inte en möjlighet till att få störa sig och sprida hat. Usch!

7 Responses to “+/- W. 45”

 • Melissa says:

  Hej,
  Kan inte du tipsa lite om vart man ska bo på Maldiverna, vart ska man flyga, årstid osv?!
  Vill så gärna åka dit men vet inte ens vilken flygplats jag ska knappa in 😀

 • Isabella says:

  Hej,

  Hoppas allt är finfint! Jag är verkligen inte ute efter att prata ner eller smutskasta dig på något sätt, men är nyfiken på om du är öppen för att ha en dialog med dina läsare om ett ämne som är svårt och utmanande.

  Du driver ju en modeblogg, men är också en influencer med en enorm makt att påverka unga människor omkring dig, eftersom du har så många läsare. Det måste vara häftigt! Jag kan, i en tid när vi alla har blivit smärtsamt medvetna om att våra val spelar stor roll, och att vi håller på att driva planeten vi bor på ner i avgrunden, inte låta bli att fråga: Hur ser du på din egen påverkan? Du har ju gjort valet att flyga väldigt mycket, många gånger per år, och berättar i bloggen om varje gång du har köpt en ny flygresa, eller är iväg någonstans. Jag antar att du ser det som en nödvändig del i ditt jobb, att du motiverar det för dig själv genom att du måste skapa intressant content i den höga konkurrensen. Stämmer det? Jag tycker att det vore spännande att höra hur du tänker kring miljöfrågor. Du driver ju också en del av bloggen som en konsumtionsuppmaning, vilket också är lite kontroversiellt ur miljösynpunkt. Tänker du att “det är ändå omöjligt att påverka som enskild individ”, eller vad tänker du om dina möjligheter att sprida ett intresse och en medvetenhet kring klädköp hos unga människor? Du har en enorm potential att sprida tankar om hållbar konsumtion med din häftiga plattform! Då kanske du dessutom hade nått ännu fler, och kunnat nå ut till en mer miljömedveten läsargrupp. Hur tänker du kring ämnet?

  Kramar

  Isabella

  • victoriatornegren says:

   svar: Tagit upp detta flertal gånger i podden! Lyssna på den så får du svar på dina frågor 😀 Kram

 • Sanna says:

  Jag ska ut och resa för första gången med min 1-åring nu i februari. Börjar lite lätt med Australien 😂 Är så pepp, men SÅ nervös! Kan inte du tipsa lite om hur ni packar och planerar inför en resa? Vad har ni för resevagn? går den som handbagage?

 • Emma says:

  Alla dina bilder är ju verkligen stageade om något, ingen bild ser ju direkt naturlig ut….och du lägger ju bara upp bilder på när du är utomlands. Aldrig någon vardagsbild

  • victoriatornegren says:

   svar: Haha ja, skrev inget annat 🙂 Precis, det är hur mitt konto är upplagt och det jag känner mig mest bekväm med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *