“Margiela, The Hérmes Years”

The Maison Margiela Exhebition 

 

Igår var jag och Erik bjudna på en visning av utställningen “Maison Margiela, Åren med Hérmes”  på Artipelag här i Stockholm. Fick inte fota så mycket på själva utställningen men man fick följa Maisons Margielas år som designer på Hérmes. Allt från ikoniska plagg han skapat och vad han hade för tanke bakom, till gamla visningar. Den röda tråden med hans design är ju tidlöshet och det var så häftigt att se likheten med vad man själv har på sig idag och se plagg han skapade för flera, flera år sedan. Blev så inspirerad! Han är designern bakom väskan jag har också. Sån himla bra utställning, hade jag inte fått se den nu som pressevent hade jag helt klart velat se den på egen hand. Utställningen går att besöka från och med idag fram till mars. Tips, tips! Kram

Yesterday me and Erik was invited to the “Maison Margiela, The Hérmes Years”-Exhibition on Artipelag here in Stockholm. We couldn’t take photos inside but you got to follow Maison Margielas journey when he was a designer at Hérmes. Everything from the iconic pieces that he created and the thought behind them to old shows. Timelessness is one of the things he always had in mind creating and it was so amazing to see the similarity between what we’re wearing today and the pieces he created years and years ago. Got so inspired! He is the designer behind my bag too. Such an amazing exhibition, If I wouldn’t have seen it at this pressevent I would have gone myself. You can visit it here in Stockholm from today to mars next year. Xx

1 Response to ““Margiela, The Hérmes Years””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *