In Her Joggers.

In Collaboration With Babyshop.se

Dressed in Adidas from Babyshop.se

Bästa köpen till Ellie är helt klart mjukis-set. Jag går all in för att det Ellie ska ha på sig ska vara mysigt och bekvämt! Det ovan från Adidas och detta från Puma (rea nu) är “hennes” favoriter. Dessa skor är även de hon använder mest! Älskar kardborrebanden som gör det enkelt att både ta på skon och få den att sitta bra. Jag är förövrigt så himla slut på, Ellies tandsprickning har tagits till helt nya nivåer. Fyra tänder påväg, förkyld, diarré, vägrar äta, vägrar sova. Hon är också så bitig att det spruckit upp på ett ställe så hon blöder. Blev hyffsat orolig när jag såg att hon dregglade lite blod. Vi är lite tömda på energi helt enkelt! Haha. Men snart är det förhoppningsvis över!! Kram

The best thing that we got Ellie is her cozy sets. I want Ellie to wear cozy and comfortable things! The set above and this one from Puma (on sale now) is “her” favorites. These are also the shoes that she use the most! I love the straps that makes them easy to take off and on and stay on the feet. Xx

6 Responses to “In Her Joggers.”

 • Lotta says:

  Kämpa!!! Min son som är 2 månader äldre fick också fyra långdragna tänder plus förkylning. Var helt matt över att varje måltid & sövning var en kamp. Varje sovning var sen så kort att man inte återhämtat sig ett dugg! Och sådär kämpade man på i tre veckor tror jag. Men sen från en dag till en annan så vände det och han blev världens nöjdaste bebis.

  Om jag får ge nåt tips så blir det att göra det du behöver för att uthärda dagen. Ät en påse chips, he på Babblarna, be om hjälp. Hoppas hon blir nöjdare snart! Kram

 • Ida says:

  Vill inte förstöra ditt positiva avslut.. men de tar inte slut. När en tand spruckit igenom kommer sedan nästa, och sådär håller de på 20 ggr om😊1-2 år framåt🙈

 • Elin says:

  Ni har ju den sötaste bebisen ever!😌Hon verkar redan ha så mycket personlighet!

 • Louise says:

  Hoppas det blir bättre snart!
  Har diarrén kommit i samband med sprickningen? Kom bara att tänka på det då jag idag köpte “kräm” att smörja på tandköttet till våran lilla som är besvärad av sina tänder och läste i den bipacksedeln. Där står det att diarré feber och utslag inte alltid beror på tandsprickningen så man ska alltid kontakta läkare för att utesluta annat. Tänkte bara eftersom Ellie har så jobbigt, låter verkligen inte kul för någon av er. Man brukar säga att det vanligaste är att de blir mycket besvärade fyra dagar före till tre dagar efter tanden brytit igenom så förhoppningsvis vänder det snart 😊

  • victoriatornegren says:

   svar: Hon har inte diarré längre, men precis, den kom i samband med tandsprickning och vi har varit i kontakt med läkare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *