Santorini #2

Some more snapshots from Santorini

 

Här kommer lite fler bilder från Santorini! Nu är vi hemma igen och det känns så himla skönt. Att resa med bebis är sådär enkelt när de inte får vara ute i solen, haha. Vi som åker till New York på onsdag och det visar sig vara varmare där.. Herregud! Får hänga på hotellrummet typ. Idag håller Alexandra i ett event som jag och Erik ska förbi (träningsevent). Så blir andra träningspasset sedan förlossningen, haha. Får se hur det går! Puss

Here comes some more pictures from Santorini! Now we’re home again and it feels so nice. To travel with a baby isn’t tat easy when you can’t be in the sun, lol. And we travel to New York on Wednesday and it will be even hotter over there, gosh. You find me at the hotelroom, lol. Today Alex has an event which me and Erik will be joining (a work out session). So it will be my second work out since Ellie was born. Omg! Xx

9 Responses to “Santorini #2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *