Her first pair of Levi’s

In Collaboration With Babyshop.se

Get her outfit at Babyshop.se (here)

 

Vår bästa lilla familj! Innan vi åkte gjorde jag en beställning från Babyshop och såg att det kommit in massa Levi’s i Ellies storlek. Det är så himla kul nu när hon börjar bli lite större och kan bära mer “riktiga” kläder. Packade ner skorna också och fick väl inse att dom var i det största laget, men fina i alla fall. Dom har verkligen SÅ mycket grymma saker på Babyshop och speciellt kläder. Ska visa massa annat sedan! Puss

Our little family! Before we left I made an order from Babyshop and saw that they had a lot of new stuff from Levi’s in Ellies size. So much fun that she’s a bit bigger now and can wear more “real” clothing. How cute aren’t these Converse, dying! They really have the best babyclothing (and much more) at Babyshop. Will show you a lot more later! Xx

7 Responses to “Her first pair of Levi’s”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *