Santorini #1

The look and bikinis are from NA-KD. Get 20% off with the code Tornegren20 – Here.

 

Hej babes! Här kommer lite bilder från Santorini. Har massvis att visa er! Min Hermes fick följa med och har burit den och flipflops till typ allt, haha. Ä-l-s-k-a-r den! Vi har haft lite otur med vädret sedan vi kom hit, jag trodde inte det kunde regna så mycket i Grekland?! Vi bytte i alla fall hotell igår till ett lite mer barnvänligt vilket känns toppen. Att bo i bergen är otroligt fint men tyvärr inte så praktiskt med bebis, så tackar mig själv för att jag la upp resan såhär innan. Två dagar blev lagom och resten av nätterna bor vi på andra sidan vid vattnet och inga trappor så långt ögat kan nå, haha. Kram!

Hi guys! Here comes some pictures from Santorini. Have so much to show you! My Hermes got to follow and I’ve been wearing it with flip flops to everything. L-o-v-e it! We had some bad luck with the weather, didn’t know it could rain this much in Greece, lol. We changed hotel yesterday to one that’s a bit more practical with our baby. To stay in the mountains is so beautiful but two days was enough. So thankful that I planned the trip like this! Now we’re staying on the beach-side and no stairs so far, lol. Xx 

7 Responses to “Santorini #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *