New In: Hermès Kelly 28

Hérmes Kelly 28

 

Alltså nyp mig i armen av materiell dream come true! Jag har sagt att när jag sparat ihop till en viss summa så har jag gjort mig förtjänt av en Kelly-väska och nu var det dags. Det tog dock ett tag att vänta på att rätt modell skulle komma ut, med alla tillbehör, till rätt pris och kvalitét (köpte second hand då det är i princip omöjligt att få tag i en ny). Beställde min från Vestiaire Collective där dem även gör en äkthetskontroll. Denna lilla goding hade lämnats in på Hérmes Spa innan också så plasten finns kvar på detaljerna. SÅ nöjd, kommer använda den tills jag blir gammal och grå!

Pinch me in the arm when it comes to meterial dreams come true! I’ve said when I saved money to an amount I would buy myself a Hérmes bag and now it was time. It took a while to wait for the right model would come out with all the right details, accessorie, right price and quality (I bought it second hand because it’s almost impossible to get a new one). Bought mine from Vestiaire Collective where they also do an authenticity check. This little one came directly from the Hérmes Spa too so the plastic is still on the hardware. SO pleased and I will use it until I get old and gray. Xx

6 Responses to “New In: Hermès Kelly 28”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *