Episode 34. Fördomspodden #tvasystrarenpodd

Lyssna här 

 

Ett av dom roligaste avsnitten att spela in hittills. Vi går igenom fördomar om oss och ger lite “svar på tal”. Fördomar som om jag lever på pappas pengar, om jag har gjort rumpimplantat, om vi ser ner på folk som går på dieter och om vi väljer utifrån popularitet. Vi frågade på våra stories på Instagram om frågor men kanske borde frågat här då man kan vara anonym, haha. Så om ni ar någon fördom, shoot 😉 Kram!

For my Swedish speaking followers only

2 Responses to “Episode 34. Fördomspodden #tvasystrarenpodd”

  • Mjölk2 says:

    Hej, kan inte du sammanställa inspo bilder med höstkläder t.ex koftor? Jag tycker att hitta snygga och fashionabla koftor är jättesvårt.

  • Amanda says:

    Jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde åt erat piddavsnitt! Älskar eran sarkasm! Är så glad att äntligen hittat en podd med samma humor. Får känslan att jag Vill bli eran vän och hänga, Hahah 💕
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *