Style Addiction: Seashell Choker

Bild: Instagram.com/ellenclaesson & Ebay

 

Haha alltså, det här är så roligt. Jag printade en tjej som bar en seashell choker för två veckor sedan och skickade till min syster och bara “vad är grejen med snäckhalsband..inte nice”. Nu, två veckor senare har jag beställt ett. Tycker det är SÅ fint helt plötsligt, vem är man. Tycker denna bild på Ellen var så himla fin och kommer vilja bära det exakt, precis, så. Hittade detta ovan på Etsy.com (finns ännu billigare på Ebay men hade inte samvete att beställa ett litet halsband ända från Kina)! Ä-l-s-k-a-r verkligen Etsy, där finns allt. Kram!

This i so funny. I printed a girl who had a seashell necklace for about two weeks ago and did send it to my sister and like “what’s the thing with seashell chokers, don’t like it at all”. Now, two weeks later I’ve been order one to myself. Suddenly I started to like it so much, who am I. I think this picture on Ellen was so nice and I want to wear it exactly like this. Found one at Etsy.com! I really love Etsy, they have everything.

3 Responses to “Style Addiction: Seashell Choker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *