New Beauty Favorites

– This Post Contain Adlinks –

Products:

Glow Boost Vitamin C – Here
Aqua Serum – Here
Glow Foundation – Here
Hydration Mask – Here

 

Hej fina! Måste bara tipsa om dessa produkter. Spanat in dem från Lumene ett bra tag och nu testade jag dem äntligen. Lumene och min hy matchar så himla bra, både hudvård och smink. Kände att min hy behövde lite extra boost och den är typ alltid i behov av extra fukt. Fick tips om att stoppa denna mask i frysen och wow, sån härlig känsla att använda den! Använder vanligtvis Lumenes CC cream men den känns lite för matt nu när det är sommar så provade denna istället och japp, det blev att byta ut CC creamen mot denna. Älskar känslan när man hittat nya produkter! Fick lite mersmak och beställde detta glow serum och detta rengöringsvatten jag fått massa tips om. Obs, ej köpt inlägg, haha.

Hi guys!  Just have to tell you about these products. Been checking them out from Lumene for a while and now I got the chance to try them. Lumene fits my skin so good, both when it comes to skincare but also make up. I felt that my skin needed an extra boost and It’s always in need of extra hydration. Got the advice to put the mask in the freezer and wow what a feeling to use it. I usually use Lumenes CC cream but I wanted something with more glow now when it’s summer and yes, it was as good as I hoped for. Love the feeling when you find some new beautycare! Xx

1 Response to “New Beauty Favorites”

  • Wallbergz says:

    Åh jag har alltid velat testa lumene.. spanat in det länge också men inte vetat vilka produkter man ska köpa. SKa testa dessa du köpt för min hud vill också ha extra fukt helatiden. den blir så torr i T-zonen. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *