Suit It Up

– This post contain adlinks –

Blazer – VILA
Trousers – NLY Trend (here)
Sunglasses – Saint Laurent (here)
Bag – Chanel
Shoes – H&M

 

Hej fina! Tack för era fina kommentarer, mail och DM gällande mitt senaste inlägg. Så fint att veta att ni finns, förstår och framförallt stöttar! Kram på er, ska svara på era kommentarer det första jag gör imorgon <3 Som någon av er tipsade om när det kommer till faser och bebis så kan man använda “Wonder Weeks” och det gör jag och den visade ett stort åskmoln, haha. Nu är läget mer stabilt, Erik är äntligen, äntligen hemma och vi landade i Spanien imorse. Första resan jag och Erik gör för oss själva på flera månader så det känns så himla mysigt och framförallt första “semestern” med Ellie. Erik har kommit hem med minneskortet nu också så nu kan jag börja fixa bilder från Biarritz också. Underbart! Kram på er.

– 

Hi guys! Thanks for your comments, mail and DM:s about my latest post. So nice to know that you hear me, understand me and support me. Love u guys! Now everything feels so much better. Erik is finally home and we landed in Spain this morning. First trip me and Erik are doing just for our selfes since forever so it feels so nice and first real “vacay” with Ellie. Erik is home with our memory card now too so now I can start to edit some photos from Biarritz too. Amazing! Xx

13 Responses to “Suit It Up”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *