New In: Chunky White Sneakers

– This post contain adlinks –

Find them here

 

Jag tror Nelly har släppt säsongens snyggaste budget-sko. Hur perfekta är inte dessa sneakers? Tydligt inspirerade av Triple S men inte mig emot. Gillar dock att dom är helvita (kommer med vita skosnören också som jag ska byta till). Jag satt just med detta inlägg då jag kollade min mail och inser att Mytheresa fått Triple S i restocked. Ödet att jag ens öppnade och läste deras nyhetsbrev några minuter efter jag fått det, haha. Ni har ju förmodligen inte missat min jakt på dem senaste månaderna så ni kan nog förstå lyckan när jag fick orderbekräftelsen på ett par 36:or. Lite life-complete känsla, tragiskt men härligt, haha. Kan nog inte föreställa mig min lesshet om jag fått veta att de kommit in och jag missat. Kram!

I think Nelly released this seasons nicest budget-shoe. How perfect isn’t these sneakers? Inspired by Triple S but I’m not complaining. I really like that they’re all white (they came with white shoe laces too which I will change to). I was just about to write this post when I opened my mail and a newsletter from MyTheresa and saw that they had the Triple S re-stocked. I don’t think anyone have missed my hunt for them and the happiness when I got the orderconfirmation was unreal, lol. Life-complete feeling, tragic but refreshing. I can’t even imagine my irritation if I knew they had them re-stocked and I missed out on them. Xx

2 Responses to “New In: Chunky White Sneakers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *