Look – Vintage Denim Shirt & Loafers

– This Post Contain Adlinks –

Products:

Belt – Gucci (here)
Shirt – Storets (here)
Sunglasses – YSL (here)
Skirt – Levi’s Vintage
Loafers – Gucci (here)
Bag – Etsy (here)

 

Hej fina ni! Alltså hur underbart att äntligen ha outfits tillbaka som en kategori. Kändes så fantastiskt roligt att fota av lite looks borta i Biarritz! Första looken på ett halvår, kan ni förstå? Jag älskar ju kläder och jag älskar att klä mig och känna mig fin och bekväm, något som tyvärr var väldigt svårt under graviditeten och i vinterkylan! Så detta betyder väldigt mycket för mig, hur ytligt det än låter. I alla fall, nu är vi hemma efter fyra dagar i Biarritz och vi har verkligen haft det så himla bra. Det fina vädret verkar ha väntat på oss här hemma också så det känns extra bra då vädret där borta inte riktigt levererade. Fint väder = hänga på Alex balkong. Dags att hoppa isäng så vi inte sover bort dagen! Puss

Hi guys! How nice to finally have some outfits back in the blog? It felt amazing to shoot some looks in Biarritz. First look in 6 month, can you understrand that? I love clothing and to dress up and feel nice and comfortable which was kinda hard during the pregnancy. So this means so much to me, even though it sound a bit shallow. However! Now we’re home after four days in Biarritz and we had such a great time. The good weather was waiting for us at home too which feels extra nice considering the bad weather in Biarritz. Good weather = hang out at my sisters balcony. So time to get some sleep so we don’t miss out tomorrows sunlight! Xx

10 Responses to “Look – Vintage Denim Shirt & Loafers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *