Biarritz Snapshots #1

Some snapshots from our two first days here in Biarritz

 

Som jag nämnde är jag alltså i Biarritz just nu! Vi har haft lite otur med vädret men idag verkar det spricka upp i alla fall litegrann. Det slutade med att Ellie och Erik fick följa med och det har verkligen gått hur bra som helst. Resten av gänget bor i en villa men vi bokade ett hotell just bredvid. Nästan lite skönt att det är mulet för Ellies skull, haha. Min kropp är inte riktigt redo för att gå all in på surfingen heller! Men vi är ett så härligt gäng och haft det supertrevligt hittills. Många undrade om var bikinin kommer ifrån och den är alltså härifrån. Puss!

Like I mentioned before I’m in Biarritz for the moment. We had some bad luck with the weather but I can see at least a bit of sun now, yey. Erik and Ellie followed and everything have gone so smooth. Rest of the gang are staying in a villa but we booked a hotel nearby. Actually quite good that it’s not sunny when it comes to Ellie, lol. My body isn’t really 100% ready for surfin either. But we are a great gang and had such a great time. Many of you wondered about the bikini and it’s from here! Xx

16 Responses to “Biarritz Snapshots #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *