+/- W.17

Jag kände mig för första gången denna vecka helt i balans och tillfreds med allt. Övergångsfasen är förbi och tiden “innan” känns så avlägsen och jag har landat i mitt nya liv. Underbar känsla!

I felt completely in balance for the first time this week and pleased with everything. The transition phase is over and the time “before” feels so distant and I have landed in my new life. Wonderful feeling!

När Ellie var nyfödd hade jag kärlek för vår lilla bebis, men ju mer hon växer och utvecklas och ju mer jag lär känna henne så börjar jag älska henne som person. Det är helt obeskrivligt! Kärleken blir som bara starkare och starkare för varje dag.

When Ellie was newborn, I had love for our little baby, but the more she grows and develops and the more I get to know her, I start to love her as a person. It’s absolutely indescribable! The love becomes just stronger and stronger for each day.

Jag har alltid varit så dålig på att ta tag i saker, speciellt städning. Men senaste veckan har det hänt något, nu går jag runt och plockar hela tiden och blir stressad om det ligger saker framme. Kanske förstått att jag är morsa nu 😉 Haha! Älskar denna nya sida av mig själv, som jag (och Erik…) väntat.

I’ve always been so bad at doing boring stuff, especially cleaning. But last week something has happened, now I walk around and clean now and then during the day and get stressed if things are messy. Maybe it’s me to finally understand that I’m a mum now;) Haha! Love this new side of myself, as I (and Erik …) have waited.

Jag har så mycket roligt att se framemot. På fredag ska jag på Nelly Charter till Franska Rivieran, sedan till Biarritz, sedan åker hela familjen (jag, Ellie och Erik, hehe) till Spanien.

I have so much fun to look forward to. On Friday I will go on the Nelly Charter to the French Riviera, then to Biarritz, then the whole family (I, Ellie and Erik, hehe) will go to Spain.

Jag gillar inte mina bröst nu när jag ammar, tycker dem känns alldeles för stora och jag känner mig inte alls bekväm. Jag har ju redan implantat sedan innan och ja, dom fyller ju en lite överflödig funktion just nu om man säger så, hehe.

I do not like my breasts now when I’m breastfeeding, they feel way too big and I do not feel comfortable at all.

Innan Ellie föddes så fick jag ett jobb inbokat nu i maj, tänkte att det skulle gå toppen att lämna henne hemma med Erik i fyra dagar. Nu börjar jobbet närma sig och det känns inte alls så lätt som jag trodde, tror ingen kommer må bra av det. Så jag håller på att försöka lösa allt nu så hon och Erik ev kan följa med.

Before Ellie was born, I got a job booked now in May, thinking it would be easy to just leave her at home with Erik for four days. Now when the time has come it does not feel good at all.  So I’m trying to solve everything now, so she and Erik may come along.

“Amningshjärnan” når nya nivåer alltså. Känner mig stundvis inte alls som mig själv, känner mig helt bakom flötet och extremt oproduktiv. Kanske måste börja dricka kaffe, haha.

The “breastfeeding brain” reaches new levels. At times I do not feel like myself, feeling completely behind the surface and extremely unproductive. Maybe you have to start drinking coffee, haha.

Aprilvädret på gott och ont. Vi fick ju så himla underbara dagar förra helgen att det kändes lite snopet att vara tillbaka till några plusgrader. Vill ha sommar! Kändes alldeles för bra med 20 grader och strålande sol.

April weather on good and bad. We had so many wonderful days last weekend that it felt a bit of a snoop to be back to just some plus degrees. I Want summer! Felt way too well at 20 degrees and radiant sun.

1 Response to “+/- W.17”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *