Jumpsuits, jumpsuits, jumpsuits.

– This Post Contain Adlinks –

1. Asos – Here 2. Asos – Here 3. Asos – Here

4. Asos – Here 5. Asos – Here 6. Asos – Here

7. Asos – Here 8. Asos – Here 9. Emory Park – Here

 

Något jag kommer bära massor av i sommar är jumpsuits, gärna med lite lösare ben! Så himla bekvämt och fint plagg. Tycker Asos har så många fina just nu och detta är bara några av dem! Tycker matchningen tillsammans espadrilles som bild nr tre och en stråväska känns som en perfekt utlands eller afterbeach-look. Nummer två, sju och nio är lite mer dressade och passar perfekt att rocka till lite som jag gillar, eller bära tillsammans med klackar. Puss!

A piece that I will wear this summer is jumpsuits, especially with wide legs. So nice and comfy! I think Asos have so much nice pieces right now and here is some of them. I think the matching together with espadrilles like picture number three and a straw bag feels like the perfect holiday look. Number two, seven and nine is more dressed and is perfect to wear in the city with boots or heels. Xx

2 Responses to “Jumpsuits, jumpsuits, jumpsuits.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *