Gravid Vecka För Vecka #10

I samarbete med Libero

My last video for Pregnacy Week For Week (swedish only)


Mitt tionde och
sista avsnitt för Gravid Vecka För Vecka. Har sådan amningshjärna så känner redan nu att jag får komplettera med blogginlägg, haha. I alla fall – TACK till alla! Tack till er för all fin respons jag fått för mina videos, tack till United Screens och Libero för detta samarbete. Det har varit så kul. Kommer kännas lite konstigt att lämna det rörliga bakom sig, men man vet ju aldrig vad som händer framöver. Hade ni velat att jag fortsatte med rörligt? Hjärta detta inlägg eller släng iväg en kommentar i sådant fall vettja. Puss!

My last episode for Pregnancy week for week. Thanks to every one and thanks to United Screens and Libero for this collaboration. It’s been so much fun. It will be a bit weird to leave the recording behind, but you never know. Would you like to see me continue doing videos? Heart this post if so or leave a comment. Xx

17 Responses to “Gravid Vecka För Vecka #10”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *