Podcast Episode 15 #tvasystrarenpodd

Listen here

 

Visst kommer ni ihåg att lyssna på podden? Både Alexandras och mitt förlossningsavsnitt ligger uppe. I söndags släppte vi också vårt femtonde avsnitt där vi pratar om första tiden med barn, amning och kroppen. Fick för oss att det skulle gå bra med båda bebisarna hemma och inga pappor, haha. Nästa gång vi spelar in så får Erik ta henne på en promenix.. Kram!

Don’t forget to listen to our podcast. Both me and Alexandras birth storys are upp. This sunday we also released our fifteenth episode talking about the first time with our babies, breastfeeding and the body. We thought it was a good idea to record with both babies and no daddys at home, lol. Next time Erik will take our little one on a walk. Xx

7 Responses to “Podcast Episode 15 #tvasystrarenpodd”

 • Cecilia says:

  Nuuu vill vi veta vad gulletjejen ska heta, sååå nyfiken!

 • May says:

  Håller med ovan! Är såå nyfiken! Orimligt nyfiken, haha! Vill veta både namnet och smeknamnet och tankarna bakom. Till saken hör att jag är lite besatt av namn… Har långa listor på favorit pojk- och flicknamn till framtida barn. Kan sitta i timmar och läsa familjelivstrådar om “syskon till X, ge oss namnförslag”. Haha, inte friskt 😉

 • Sandra says:

  Drömde i natt att ni valde mellan Stellan (hela namnet) och Stian (smeknamnet) för lillan. Är nog ganska nyfiken 😂

 • Sara says:

  Åh är så nyfiken på namnet!☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *