New Beauty Favorites

– This post contain Adlinks – 

CC Cream – Here
Concealer – Here

 

Mitt webbshoppande har verkligen tagit sig till en ny nivå. Att gå i butiker blir ett sådant projekt just nu, så jag beställde lite smink på nätet, tror det är första gången? Behövde verkligen en ny concealer (förmodligen det bästa man kan unna sig som småbarnsförälder, hehe) för herregud vad trött man ser ut. Denna gång testade jag en ny från Sisley som var precis lika bra som jag trodde, yes! Och som alltid min älskade CC-cream från Lumene.

– 

I’ve been taking my online shopping habits to the next level. To visit stores is just a project right now so I did order some make up online for the first time. I really needed a new concealer (most likely the best gift to yourself as a small child parent, lol) because I look so tired. This time I tried a new one from Sisley which was as good as I though, score! And as always my favorite CC-cream from Lumene.

11 Responses to “New Beauty Favorites”

 • Elin says:

  Hej! Grattis till din fina familj! Jag har själv älskat CC:creamen från Lumene men har nu fått reda på att den innehåller PFAS. Mycket från Lumene gör det tyvärr. PFAS är både miljöfarligt och hormonstörande vilket skrämde mig och tänkte att det kanske kan vara bra att veta – särskilt i och med nytt familjetillskott. Naturskyddsföreningen slåss för att få förbud på PFAS i kosmetika så striden är redan igång. För mig var det viktigt att veta – och tänkte att det kanske var något som intresserade dig. Om du vill veta mer så läs här: https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-ar-pfas Tack för en fin blogg!

 • Jeanette says:

  En fråga, använder du BUS eller brukar du spraytana dig? Känns som att du alltid är så brun och fräsch på alla bilder haha //hälsningar från blekast i stan 😂

  • victoriatornegren says:

   svar: Jag solar solarium någon gång i månaden (7 min per gång typ) för att hålla min hy i balans 🙂

 • Sara says:

  ALLTSÅ älskar lumene’s CC cream. Skulle va blekast och fulast i Sverige utan den haha, jag brukade blanda den i min foundation på vintern för mer täckande 🙂

 • Sofie says:

  Vad sa läkaren om bulan ni upptäckt på bebis? Har själv en liten en hemma på 7 dagar och har också upptäckt en liten bula på ena sidan av bakhuvudet, man blir såklart sjukt nojig direkt!! :/

 • Camilla says:

  Har varit sugen på att beställa concealern länge nu, vilket nr/nyans tog du :)?

 • Silvie says:

  I love the CC COLOR CORRECTING CREAM ultra light 🙂 .. very good chioce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *