MENU
13:11 | March 12, 2018

She’s here!

Baby

Finally she’s here!

 

Tänkte bara smita in här en snabbis och dela med mig om läget. I lördags valde äntligen vår lille bebis att komma ut. Efter två nätter på bb-hotellet så har vi just kommit hem! Allt har gått så himla bra verkligen och jag kommer såklart dela med mig av allt till er i dagarna. Nu njuter vi bara av den första tiden som familj. Hon ligger just nu på mitt bröst och sover, världens finaste lilla tjej. Livet känns så komplett. Vi hörs mer snart! Puss

Just wanted to say hi and share the news! This Saturday our little baby finally decided to come out. We just got home after two nights at the hospital. Everything went great and I will share everything with you the coming days. Now we just enjoying our first time together as a family. She’s lying on my chest for the moment sleeping, our most perfect little girl. Life is complete! Talk to you more asap. Xx

61 Responses to “She’s here!”

 1. Bella on

  Åhhh hon är helt bedårande 😍 Skönt att allt har gått bra. Jag har följt både din och Alex resa och nästa vecka det dags för BF för mig. Uppskattar att ni har delat med er så mycket av er själva. Hoppas jag hinner ta del av din förlossningsberättelse innan det är dags för mig. Njut av bebisbubblan ❤❤❤

  Reply
 2. Tania on

  Hello Victoria! I am so happy for you! 🙏❤❤❤😍In your family came a huge happiness – a child was born. I congratulate you on this joyous occasion. Wish you patience, wisdom, strength and energy💪✨🌺 Let your sun grow up a healthy, happy child. Always pleases his relatives and friends with his wonderful, sincere smile!💕💕💕

  Reply
 3. coline on

  Congrats Victoria & Erik. i was worried about you, because your little girl was late and you felt down these last few days. The daddy must be proud, it worsted. XXxx

  Reply
 4. Sandra on

  Stort grattis till en söt liten tjej! Känslan när man får se sin lille bebis för första gången är oslagbar 😍 jag har gjort det två gånger och hoppas på att få uppleva den ännu en gång

  Reply
 5. Dixi Wonderland on

  Vilka fina bilder och vilken sötnos! Stort grattis till er alla :D Lyssnade på senaste poddavsnittet som var riktigt bra! Ser så fram emot att få höra om din förlossning också :D Men känn ingen press med uppdateringen :*

  Reply
 6. Alicja on

  Congratulations and thank you for your pregnancy journal! It was exciting to wait for the baby with you :D All the best for your family xoxo

  Reply
 7. Therese on

  Men åh, jag är så jäkla glad för er skull!!!! Kommenterar typ aldrig bloggar men detta gör mig så glad. STORT grattis!!! <3

  Reply
 8. Lari on

  Congratulations on your healthy little girl!

  I hope you are having a great time with her – this journey is going to be so amazing ❤️

  Wish you the best – enjoy it 😘

  Reply
 9. Mia on

  Grattis till hela familjen!!!
  Har själv bf i augusti så har älskat att läsa din blogg sedan ni berättade om graviditeten, och kring bf har jag flwra gånger per dag kikat on på bloggen och instagram för att se om något har hänt. Nu får man bara hoppas på att man själv sku stråla ens en bråkdel av det som du gjort. Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)