Gravid Vecka För Vecka #7

I samarbete med Libero

My seventh video for “pregnancy week for week” – only in Swedish.

 

Min sjunde video för Gravid Vecka För Vecka. Jag trodde aldrig jag skulle hinna göra såhär många videos innan min graviditet vad slut, haha. Som ni vet födde ju min syster förra veckan och vi fick besöka dem i torsdags så jag tog med kameran. Tyvärr hann jag inte filma så mycket då dem fick reda på att de skulle behöva byta sjukhus pga platsbrist just när vi var där. Så blev lite fokus på annat! Plus att jag generellt suger på att vlogga, haha. Puss

My seventh video for Pregnancy week for week. Like you may know my sister had birth last week and we got the chance to visit them a few days ago so I brought the camera with me. Unfortunately I didn’t get time to record so much because just when we were there they got to know they had to change hospital because of lack of space. So we had to focus on other things! Xx

26 Responses to “Gravid Vecka För Vecka #7”

 • Eleonore Sellgren says:

  Haha asså jag älskar din personlighet, så härlig! Lycka till på förlossningen, jag tror bebis kommer snart <3

 • natalie says:

  men åh älskar dessa videos! Du borde skaffa egen yt kanal och fortsätta göra videos!! kram fina du!

 • Mikaela says:

  Älskar dina videoklipp! Hoppas du fortsätter med dom efter födelsen av er prinsessa:)<3

 • Känner mig så dum som inte har gratulerat dig då du blivit moster så SUPER STORT GRATTIS 😀 Hoppas verkligen att er lilla flicka tittar ut nu denna veckan. Håller tummarna :*

 • Amanda says:

  Åh! Du verkar sååå jädra skön!! “såå, this is th face of giving up” 😀 jag log stort igenom hela videoklippet. Hoppas din lilla tjej snart tittar ut. Kramar

 • Linnéa says:

  Alltså herregud vad glad jag blev när jag såg detta klipp. Din sprudlande energi fick mig att skratta nått så galet! Ditt leende och energi smittar av sig ! All lycka till er ♡

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, vad bra man kan underhålla någon dessa dagar i alla fall, hahah 😉 Så härligt att höra. Tack snälla! KRAM

 • Jeanette says:

  Hahaha “the face of giving up” Det är precis så jag känner
  och jag är “bara” i vecka 37 Hahaha
  Men i ärlighetens namn så känner man ju att man förfaller så här i slutet av graviditeten. Växlar typ mellan 1-2 klädesplagg och det känns som evigheter till man får snusa på sin lilla bebis. Lycka till när det är dags! Jag är så avundsjuk på dig som är så nära nu, kämpa!

  • victoriatornegren says:

   svar: Haha ja och då har jag också känt så sen flera veckor tillbaka, det är så inte läge att gå över tiden.. Kan verkligen relatera! Har två “looks”. Kör typ en look i 3 dagar sen byter jag till den andra. Så har jag gjort i typ en månad :’D Tack snälla! Kämpa på du med. Kramar!

 • Josefin says:

  Förstår känslan!! Gick 11 dagar över tiden.. Ägnade de sista dagarna åt att testa på alla olika huskurer för att förlossningen skulle sätta igång. Tillslut kom hon och då har man snabbt glömt att man gick över tiden. Kämpa på!!! Hon kommer snart! Kram och lycka till

  • victoriatornegren says:

   svar: 11 days too long.. Haha! Jamen samma här. Jobbar hallonbladste nu 😉 Tack snälla! KRAM

 • Tania says:

  Hello Victoria! You’re so positive, no matter what. Admire you!❤❤❤

 • Caroline says:

  Du är så himla charmig. Känner så igen mig i det du säger, gick över själv och det är HEMSKT! Hoppas verkligen att hon kommer, helst igår 😘 kram på dig!

 • Bella says:

  Du verkar så härlig och jag blir så glad när jag tittar på dina klipp. Och Erik verkar också så snäll😊 Jag gick över 9 dagar när jag var gravid och det blev faktiskt att jag började tro att det inte skulle bli nåt. Fortsatte som vanligt. Hade illamående i början av graviditeten som var hemsk men sen var allt som vanligt. Gick upp 12 kg totalt och min son vägde 3800 g. Hur mycket har du gått upp totalt? Hade molvärk hela dagen då han föddes men förstod inte att det var dags för hade ju börjat tro att det inte skulle bli något. Konstigt att hjärnan reagerar så. Men 7 timmar efter vattnet gick så kom han😊 Att få barn är verkligen det bästa som kan hända. Man förstår vad vi finns för och det enda som blev viktigt var att han hade/har det bra. Största lyckan😊Önskar er all lycka och följer din graviditet med spänning. Fortsätt gärna med filmklipp och podden om du orkar/hinner😊Blir så glad av de😊Du är för härlig!

  • victoriatornegren says:

   svar: Men åh vad roligt att höra! Jag har gått upp runt 16kg 🙂 Haha ja, förstår känslan. Typ ställt om mig nu på att hon inte ska komma längre. Tack sälla! Det ska jag 😀 stor kram!

 • Ida says:

  Du må være verdens fineste person <3 blir så glad av vloggene og podcastene dine

 • Elin says:

  Heja dig!!! Snart är din plutt här!! Håll ut!! ♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *